Xocolata. Postres d'autor al teu abast
Editorial EDITORIAL EFADÓS
-5% disc. 25,00€
23,75€
Save 1,25€
Available online, receive it in 24/48h working days
Do you want to pick it up at the bookstore?
Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
Mainland Spain
- Publisher EDITORIAL EFADÓS
- ISBN13 9788419239501
- ISBN10 841923950X
- Type Book
- Pages 136
- Published 2022
- Language Catalan
- Bookbinding Rustic
Sections
Desserts And PastryXocolata. Postres d'autor al teu abast
Editorial EDITORIAL EFADÓS
-5% disc. 25,00€
23,75€
Save 1,25€
Available online, receive it in 24/48h working days
Do you want to pick it up at the bookstore?
Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
Mainland Spain
Book Details
Mentre saboregem la xocolata, a les mans teniu els secrets del seu orígen i la seva història; saber com es consumeix avui i com es consumia abans ens ajudaran a entendre com comença el procés de cultiu del cacau fins a l’elaboració de la xocolata que trobem a l’aparador de les pastisseries. Les seves nombroses variants, blanca, negra i amb llet aporten valors nutritius amb els seus secrets, vituts i propietats. De l’obrador a la taula sempre marcat pel calendari pastisser, on en cada diada els dolços i la xocolata són un dels postres més esperats. Per complementar aquestes dates assenyalades, trobareu una recepta per a pastissos, tortells o pastes típiques de cada moment.