Shopping Cart

Química de los alimentos.

Autor Owen R. Fennema

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Química de los alimentos.
-5% disc.    84,15€
79,94€
Save 4,21€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420009148
  • ISBN10 8420009148
  • Type Book
  • Pages 1258
  • Published 2000
  • Bookbinding Cloth

Química de los alimentos.

Autor Owen R. Fennema

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% disc.    84,15€
79,94€
Save 4,21€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Introducción a la química de los alimentos. Agua y hielo. Sistemas dispersos: consideraciones básicas. Carbohidratos Lípidos. Aminoácidos, péptidos y proteínas. Enzimas. Vitaminas. Minerales. Colorantes. Flavores. Aditivos alimentarios. Sustancias tóxicas. Características de la leche. Características de los tejidos musculares comestibles. Características de los tejidos vegetales comestibles. Resumen: Integración conceptual. Apéndices A: Sistema internacional de unidades (SI). El sistema métrico modernizado. B: Factores de conversión (unidades No-SI a unidades SI). C: Alfabeto griego

More books by Owen R. Fennema