Cesta de la compra

Al límite
-5% dto.    17,40€
16,53€
Ahorra 0,87€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

La cuina i la cultura japoneses estan de moda a Catalunya. Proliferen els restaurants, les botigues i els espais ambientats a la manera del Japó. Sashimi, shushi, tempura, sukiyaki, misoshiru... Els plats japonesos gairebé han deixat de ser exótic...

Leer más...
  • Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.
  • ISBN13 9788425335525
  • ISBN10 8425335523
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 370
  • Año de Edición 2001
  • Encuadernación Tela

Al límite

Autor Hector Macdonald

Editorial EDICIONES GRIJALBO, S.A.

La cuina i la cultura japoneses estan de moda a Catalunya. Proliferen els restaurants, les botigues i els espais ambientats a la manera del Japó. Sashimi, shushi, tempura, sukiyaki, misoshiru... Els plats japonesos gairebé han deixat de ser exótic...

-5% dto.    17,40€
16,53€
Ahorra 0,87€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

La cuina i la cultura japoneses estan de moda a Catalunya. Proliferen els restaurants, les botigues i els espais ambientats a la manera del Japó. Sashimi, shushi, tempura, sukiyaki, misoshiru... Els plats japonesos gairebé han deixat de ser exótics i comencen a formar part del repertori gastronòmic dels catalans. A la cuina japonesa a Catalunya, Ko Tazawa, un japonès enamorat del nostre país, ens dóna les claus per poder elaborar totes aquestes receptes que tant ens agraden a casa, amb ingredients fàcils de trobar, sans i barats. Tot plegat amanit amb referències culturals, per tal de satisfer el gust i l'esperit.