Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Al límite

Macdonald, Hector
Al límite

Al límite

Al límite

Macdonald, Hector
17,40€
Consulte disponibilidad

La cuina i la cultura japoneses estan de moda a Catalunya. Proliferen els restaurants, les botigues i els espais ambientats a la manera del Japó. Sashimi, shushi, tempura, sukiyaki, misoshiru... Els plats japonesos gairebé han deixat de ser exótics i comencen a formar part del repertori gastronòmic dels catalans. A la cuina japonesa a Catalunya...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Encuadernación

La cuina i la cultura japoneses estan de moda a Catalunya. Proliferen els restaurants, les botigues i els espais ambientats a la manera del Japó. Sashimi, shushi, tempura, sukiyaki, misoshiru... Els plats japonesos gairebé han deixat de ser exótics i comencen a formar part del repertori gastronòmic dels catalans. A la cuina japonesa a Catalunya, Ko Tazawa, un japonès enamorat del nostre país, ens dóna les claus per poder elaborar totes aquestes receptes que tant ens agraden a casa, amb ingredients fàcils de trobar, sans i barats. Tot plegat amanit amb referències culturals, per tal de satisfer el gust i l'esperit.