Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

La cuina de la revolució francesa i les illes balears

Ferrà i Martorell, Miquel
La cuina de la revolució francesa i les illes balears

La cuina de la revolució francesa i les illes balears

La cuina de la revolució francesa i les illes balears

Ferrà i Martorell, Miquel
12,02€
Consulte disponibilidad

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels enciclopedistes, l’autor ens brinda les formes més senzilles per preparar els plats més sofisticats.
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Encuadernación

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels enciclopedistes, l’autor ens brinda les formes més senzilles per preparar els plats més sofisticats.