La cuina de la revolució francesa i les illes balears
![La cuina de la revolució francesa i les illes balears](https://www.alibri.es/imagec/cache/covers/4/4/166497-360x480.jpg)
-5% dto. 12,02€
11,42€
Ahorra 0,60€
- Editorial DOCUMENTA BALEAR
- Autor/es Ferrà i Martorell, Miquel
- ISBN13 9788489067806
- ISBN10 8489067805
- Tipo Libro
- Páginas 179
- Año de Edición 2000
- Encuadernación Rústica
La cuina de la revolució francesa i les illes balears
-5% dto. 12,02€
11,42€
Ahorra 0,60€
No disponible online, pero nuestras libreras pueden consultar su disponibilidad para darte un estimado de cuándo podríamos tenerlo listo para ti.
Gracias por comprar en librerías reales.
Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels enciclopedistes, l’autor ens brinda les formes més senzilles per preparar els plats més sofisticats.
- Editorial DOCUMENTA BALEAR
- Autor/es Ferrà i Martorell, Miquel
- ISBN13 9788489067806
- ISBN10 8489067805
- Tipo Libro
- Páginas 179
- Año de Edición 2000
- Encuadernación Rústica
Más libros de Miquel Ferrà i Martorell
13,30€
14,00€
Consulta disponibilidad
9,99€
10,52€
Consulta disponibilidad
14,25€
15,00€
Consulta disponibilidad
14,25€
15,00€
Consulta disponibilidad
14,25€
15,00€
Consulta disponibilidad
13,87€
14,60€
Consulta disponibilidad
19,90€
20,95€
Consulta disponibilidad
![](https://www.alibri.es/image/static/newsletter-alibri.png)