Cesta de la compra

La cuina de la revolució francesa i les illes balears

Autor Miquel Ferrà i Martorell

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

La cuina de la revolució francesa i les illes balears
-5% dto.    12,02€
11,42€
Ahorra 0,60€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels encic...

Leer más...
  • Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
  • ISBN13 9788489067806
  • ISBN10 8489067805
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 179
  • Año de Edición 2000
  • Encuadernación Rústica

La cuina de la revolució francesa i les illes balears

Autor Miquel Ferrà i Martorell

Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels encic...

-5% dto.    12,02€
11,42€
Ahorra 0,60€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels enciclopedistes, l’autor ens brinda les formes més senzilles per preparar els plats més sofisticats.

Más libros de Miquel Ferrà i Martorell