Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Els fermentats. Un regal per a l'organisme

Els fermentats. Un regal per a l'organisme
Els fermentats. Un regal per a l'organisme

Els fermentats. Un regal per a l'organisme

13,50€
Disponible

Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l?ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els converteix en autèntiques joies per a la salut de la nostra microbiota.En aquest manual, et prop...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación


Materias:

Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l?ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els converteix en autèntiques joies per a la salut de la nostra microbiota.


En aquest manual, et proposem trenta receptes de fermentats, molt fàcils i variades, en les quals la màgia de la vida aconsegueix generar un microunivers fantàstic. Begudes referescants i saludables, formatges i iogurts vegetals fets amb llavors i fruita seca, verdures boníssimes i carregades de vitamines, pans de massa mare i farines saludables, postres delicioses a base de fruites i espècies...


Endinsa?t en el món dels fermentats i... que comenci la festa dels aliments vius!


 


Marta Vergés

 


Marta Vergés és dietista, coach de salut i especialista en cuina plant based.


Graduada per la Matthew Kenney Culinary Academy de Santa Mònica (Califòrnia) i màster en Coaching i PNL per l?Institut Gestalt, exerceix de divulgadora d?hàbits d?alimentació saludable en empreses i mitjans de comunicació.


És codirectora del programa de La 2 de RTVE Menja?t el món i autora de Menja?t el tarro (Cossetània, 2016).


Pots seguir-la a Instagram, on comparteix tot el seu univers i un munt de receptes.


@martavergesbio