Shopping Cart

Els fermentats. Un regal per a l'organisme

Autor Marta Vergés

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Els fermentats. Un regal per a l'organisme
-5% disc.    13,50€
12,82€
Save 0,67€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490349830
  • ISBN10 8490349835
  • Type Book
  • Pages 128
  • Collection CUINA PLANT BASED #
  • Published 2020
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Sections

Recipes

Els fermentats. Un regal per a l'organisme

Autor Marta Vergés

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% disc.    13,50€
12,82€
Save 0,67€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l’ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els converteix en autèntiques joies per a la salut de la nostra microbiota.

En aquest manual, et proposem trenta receptes de fermentats, molt fàcils i variades, en les quals la màgia de la vida aconsegueix generar un microunivers fantàstic. Begudes referescants i saludables, formatges i iogurts vegetals fets amb llavors i fruita seca, verdures boníssimes i carregades de vitamines, pans de massa mare i farines saludables, postres delicioses a base de fruites i espècies...

Endinsa’t en el món dels fermentats i... que comenci la festa dels aliments vius!

 


Marta Vergés

 

Marta Vergés és dietista, coach de salut i especialista en cuina plant based.

Graduada per la Matthew Kenney Culinary Academy de Santa Mònica (Califòrnia) i màster en Coaching i PNL per l’Institut Gestalt, exerceix de divulgadora d’hàbits d’alimentació saludable en empreses i mitjans de comunicació.

És codirectora del programa de La 2 de RTVE Menja’t el món i autora de Menja’t el tarro (Cossetània, 2016).

Pots seguir-la a Instagram, on comparteix tot el seu univers i un munt de receptes.

@martavergesbio

Sections

Recipes

More books by Marta Vergés