Els fermentats. Un regal per a l'organisme
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Do you want to pick it up at the bookstore?
Mainland Spain
- Publisher COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788490349830
- ISBN10 8490349835
- Type Book
- Pages 128
- Collection CUINA PLANT BASED #
- Published 2020
- Language Catalan
- Bookbinding Rustic
Sections
RecipesEls fermentats. Un regal per a l'organisme
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Do you want to pick it up at the bookstore?
Mainland Spain
Book Details
Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l’ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els converteix en autèntiques joies per a la salut de la nostra microbiota.
En aquest manual, et proposem trenta receptes de fermentats, molt fàcils i variades, en les quals la màgia de la vida aconsegueix generar un microunivers fantàstic. Begudes referescants i saludables, formatges i iogurts vegetals fets amb llavors i fruita seca, verdures boníssimes i carregades de vitamines, pans de massa mare i farines saludables, postres delicioses a base de fruites i espècies...
Endinsa’t en el món dels fermentats i... que comenci la festa dels aliments vius!
Marta Vergés
Marta Vergés és dietista, coach de salut i especialista en cuina plant based.
Graduada per la Matthew Kenney Culinary Academy de Santa Mònica (Califòrnia) i màster en Coaching i PNL per l’Institut Gestalt, exerceix de divulgadora d’hàbits d’alimentació saludable en empreses i mitjans de comunicació.
És codirectora del programa de La 2 de RTVE Menja’t el món i autora de Menja’t el tarro (Cossetània, 2016).
Pots seguir-la a Instagram, on comparteix tot el seu univers i un munt de receptes.
@martavergesbio