Les espècies. Cuina de les sensacions
Editorial EL FARELL EDICIONS
España peninsular
En aquest llibre trobaràs molta informació sobre les diferents espècies, els seus usos i aplicacions pràctiques per mitjà de receptes.Les espècies són capaces de transformar tot un plat i tot un àpat, són...
Leer más...- Editorial EL FARELL EDICIONS
- ISBN13 9788417116316
- ISBN10 8417116311
- Tipo LIBRO
- Páginas 128
- Colección Rebost i Cuina #
- Año de Edición 2020
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
CocinaLes espècies. Cuina de les sensacions
Editorial EL FARELL EDICIONS
En aquest llibre trobaràs molta informació sobre les diferents espècies, els seus usos i aplicacions pràctiques per mitjà de receptes.Les espècies són capaces de transformar tot un plat i tot un àpat, són...
España peninsular
Detalles del libro
En aquest llibre trobaràs molta informació sobre les diferents espècies, els seus usos i aplicacions pràctiques per mitjà de receptes.
Les espècies són capaces de transformar tot un plat i tot un àpat, són idònies per a transmetre sensacions amagades o noves. Sempre amb l’ànim de millorar el gust de la cuinada on se les inclou i d’aprendre a combinar-les i complementar-les cada dia una mica millor. Es tracta de trobar l’equilibri entre tots els sabors, textures i matisos d’un mateix plat, justament el que pretén aquest llibre que teniu a les mans.