Cesta de la compra

Les espècies. Cuina de les sensacions

Autor David Solé i Torné

Editorial EL FARELL EDICIONS

Les espècies. Cuina de les sensacions
-5% dto.    16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

En aquest llibre trobaràs molta informació sobre les diferents espècies, els seus usos i aplicacions pràctiques per mitjà de receptes.Les espècies són capaces de transformar tot un plat i tot un àpat, són...

Leer más...
  • Editorial EL FARELL EDICIONS
  • ISBN13 9788417116316
  • ISBN10 8417116311
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 128
  • Colección Rebost i Cuina #
  • Año de Edición 2020
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Cocina

Les espècies. Cuina de les sensacions

Autor David Solé i Torné

Editorial EL FARELL EDICIONS

En aquest llibre trobaràs molta informació sobre les diferents espècies, els seus usos i aplicacions pràctiques per mitjà de receptes.Les espècies són capaces de transformar tot un plat i tot un àpat, són...

-5% dto.    16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

En aquest llibre trobaràs molta informació sobre les diferents espècies, els seus usos i aplicacions pràctiques per mitjà de receptes.


Les espècies són capaces de transformar tot un plat i tot un àpat, són idònies per a transmetre sensacions amagades o noves. Sempre amb l’ànim de millorar el gust de la cuinada on se les inclou i d’aprendre a combinar-les i complementar-les cada dia una mica millor. Es tracta de trobar l’equilibri entre tots els sabors, textures i matisos d’un mateix plat, justament el que pretén aquest llibre que teniu a les mans.

Materias

Cocina