Les espècies. Cuina de les sensacions
Editorial EL FARELL EDICIONS
-5% dto. 16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial EL FARELL EDICIONS
- ISBN13 9788417116316
- ISBN10 8417116311
- Tipo LIBRO
- Páginas 128
- Colección Rebost i Cuina #
- Año de Edición 2020
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
CocinaLes espècies. Cuina de les sensacions
Editorial EL FARELL EDICIONS
-5% dto. 16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
En aquest llibre trobaràs molta informació sobre les diferents espècies, els seus usos i aplicacions pràctiques per mitjà de receptes.
Les espècies són capaces de transformar tot un plat i tot un àpat, són idònies per a transmetre sensacions amagades o noves. Sempre amb l’ànim de millorar el gust de la cuinada on se les inclou i d’aprendre a combinar-les i complementar-les cada dia una mica millor. Es tracta de trobar l’equilibri entre tots els sabors, textures i matisos d’un mateix plat, justament el que pretén aquest llibre que teniu a les mans.
Materias
CocinaMás libros de David Solé i Torné
17,10€
18,00€
Disponible online
16,15€
17,00€
Disponible online
19,00€
20,00€
Disponible online
14,25€
15,00€
Consulte disponibilidad
15,11€
15,90€
Consulte disponibilidad
28,50€
30,00€
Consulte disponibilidad
14,16€
14,90€
Consulte disponibilidad
11,69€
12,30€
Consulte disponibilidad