Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Dolços i confiters a la Catalunya moderna

Manzanares, Marta
Dolços i confiters a la Catalunya moderna

Dolços i confiters a la Catalunya moderna

Dolços i confiters a la Catalunya moderna

Manzanares, Marta
19,50€
Disponible

A l'edat moderna, a Europa, el sucre va passar de ser un luxe exclusiu de l'aristocràcia medieval a un article quotidià i fins i tot de primera necessitat. El llançament de confits en casaments i bateigs, o els dolços propis de festes assenyalades com Nadal, Dijous gras o Tots sants, van esdevenir una pràctica social entre el segles X...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación


A l'edat moderna, a Europa, el sucre va passar de ser un luxe exclusiu de l'aristocràcia medieval a un article quotidià i fins i tot de primera necessitat. El llançament de confits en casaments i bateigs, o els dolços propis de festes assenyalades com Nadal, Dijous gras o Tots sants, van esdevenir una pràctica social entre el segles XVI i XVIII. Aquest llibre examina la cultura dels dolços i el món de l'ofici confiter a Catalunya i, en particular a Barcelona, en aquest període. És, en definitiva, el relat de la vida quotidiana d'una societat, d'una gent per a qui el dolç està associat a un significat simbòlic.