Si, Acepto
Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Llegir més

Art de la cuina

Roger, Fra Francesc / Vidal, Andreu
20,00€
Disponible

L'Art de la cuina, de Fra Francesc Roger (1706-1764/7) és el primer llibre de cuina de les Illes Balears de què es té notícia. Consta de 209 receptes, organitzades en tres grans apartats: carn, peix i marisc i plats vegetals. És el setè volum de la col·lecció Set Portes.
[Llegir-ne més...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipus
Pàgines
Any Edició
Idioma
Encuadernació



L'Art de la cuina, de Fra Francesc Roger (1706-1764/7) és el primer llibre de cuina de les Illes Balears de què es té notícia. Consta de 209 receptes, organitzades en tres grans apartats: carn, peix i marisc i plats vegetals. És el setè volum de la col·lecció Set Portes.