Shopping Cart

100 plats indispensables de la cuina catalana. De la cuina de les àvies als germans Roca

Autor Jaume Fàbrega

Editorial COSSETANIA EDICIONS

100 plats indispensables de la cuina catalana. De la cuina de les àvies als germans Roca
-5% disc.    14,90€
14,16€
Save 0,75€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
  • Publisher COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490341650
  • ISBN10 8490341656
  • Type BOOK
  • Pages 224
  • Collection De 100 en 100 #21
  • Published 2013
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Subjects

Recipes

100 plats indispensables de la cuina catalana. De la cuina de les àvies als germans Roca

Autor Jaume Fàbrega

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% disc.    14,90€
14,16€
Save 0,75€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

La cuina catalana --repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca-- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Subjects

Recipes

More books by Jaume Fàbrega