Shopping Cart

Microbiología de los alimentos. Fundamentos ecológicos para garantizar y comprobar la inocuidad y la calidad de los alimentos.

Autor A. A. Mossel / B. Moreno García

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Microbiología de los alimentos. Fundamentos ecológicos para garantizar y comprobar la inocuidad y la calidad de los alimentos.
-5% disc.    27,05€
25,70€
Save 1,35€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420005614
  • ISBN10 8420005614
  • Type Book
  • Pages 403
  • Published 1985
  • Language Spanish
  • Bookbinding Rustic

Microbiología de los alimentos. Fundamentos ecológicos para garantizar y comprobar la inocuidad y la calidad de los alimentos.

Autor A. A. Mossel / B. Moreno García

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% disc.    27,05€
25,70€
Save 1,35€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details