Shopping Cart

E. Coli. Una aproximación práctica al microorganismo y su control en los alimentos.

Autor Alec Kyriakides / Chris Bell

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

E. Coli. Una aproximación práctica al microorganismo y su control en los alimentos.
-5% disc.    19,00€
18,05€
Save 0,95€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420009100
  • ISBN10 8420009105
  • Type Book
  • Pages 242
  • Published 2000
  • Language Spanish
  • Bookbinding Rustic

E. Coli. Una aproximación práctica al microorganismo y su control en los alimentos.

Autor Alec Kyriakides / Chris Bell

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% disc.    19,00€
18,05€
Save 0,95€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Antecedentes (Taxonomía. Enfermedades y procedencias de E. coli). Brotes: causas y lecciones a aprender. Factores que influyen en el crecimiento y en la supervivencia de E. coli. Objetivo de la industria: control de E. coli. Acción y reacción de la industria. Métodos de examen. El futuro. Glosario de términos.