Shopping Cart

Listeria. Una aproximación práctica al microorganismo y su control en los alimentos.

Autor Alec Kyriakides / Chris Bell

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Listeria. Una aproximación práctica al microorganismo y su control en los alimentos.
-5% disc.    15,00€
14,25€
Save 0,75€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420009117
  • ISBN10 8420009113
  • Type Book
  • Pages 186
  • Published 2000
  • Language Spanish
  • Bookbinding Rustic

Listeria. Una aproximación práctica al microorganismo y su control en los alimentos.

Autor Alec Kyriakides / Chris Bell

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% disc.    15,00€
14,25€
Save 0,75€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Consideraciones generales: Taxonomía, listeriosis y fuentes de Listeria. Brotes: causas y lecciones que deben aprenderse. Factores que afectan al crecimiento y la supervivencia de Listeria monocytogenes. Enfoque industrial: control de Listeria monocytogenes. Acción y reacción de la industria. Métodos de ensayo. El futuro. Glosario de términos. Apéndice: centros nacionales para el tipado de cultivos de Listeria.