Shopping Cart

La irradiación de los alimentos.

Autor Morton Satin

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

La irradiación de los alimentos.
-5% disc.    16,83€
15,99€
Save 0,84€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420009094
  • ISBN10 8420009091
  • Type Book
  • Pages 198
  • Published 2000
  • Language Spanish
  • Bookbinding Rustic

La irradiación de los alimentos.

Autor Morton Satin

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% disc.    16,83€
15,99€
Save 0,84€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

La irradiación de los alimentos. La pasteurización. Enfermedades vehiculadas por los alimentos. El uso de la radiación para evitar la diseminación de las enfermedades alimentarias. Prevención de las pérdidas en los alimentos después de la recolección. Defensa a las objeciones contra la irradiación de los alimentos. Los alimentos irradiados y el consumidor. La irradiación y la industria alimentaria. Algunas consideraciones finales.