Shopping Cart

El gust d'un poble. Els plats més famosos de la cuina catalana

Autor Jaume Fàbrega

Editorial COSSETANIA EDICIONS

El gust d'un poble. Els plats més famosos de la cuina catalana
-5% disc.    18,00€
17,10€
Save 0,90€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788495684912
  • ISBN10 8495684918
  • Type Book
  • Pages 320
  • Published 2002
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Sections

Gastronomy

El gust d'un poble. Els plats més famosos de la cuina catalana

Autor Jaume Fàbrega

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% disc.    18,00€
17,10€
Save 0,90€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Fàbrega i Colom, Jaume
Historiador, professor de Gastronomia a la UAB i consultor gastronòmic, ha estat definit com el primer escriptor gastronòmic de Catalunya. És autor de més de 30 llibres, entre els quals cal destacar la monumental enciclopèdia La cuina catalana i La cuina mediterrània, reconeguda internacionalment com la millor obra del seu gènere. 
Del mateix autor, Cossetània Edicions, ha publicat El llibre de la ratafia i Pa amb tomàquet. Les receptes més senzilles i saboroses de la Mediterrània. 
Aquest llibre, sens dubte, omple un autèntic buit dins la bibliografia culinària. Per primer cop, s'hi recullen i s'hi estudien els orígens, la formació (a l'època de Jacint Verdaguer i Antoni Gaudí) i la difusió dels plats més famosos de la cuina catalana, triats d'acord amb la seva popularitat i representativitat. De l'escalivada al trinxat, de l'arròs negre al suquet, de la fideuà a la paella, del fricandó al pa amb tomàquet, de la crema als bunyols, els plats més celebrats i deliciosos són explicats amb tota mena de detalls i, a la fi, en sabem l'origen exacte, les seves variants, la seva difusió i, fins i tot, la seva presència en altres cuines... Fins al punt que, llegint les documentades i memorables receptes, és impossible no posar-se a cuinar i no gaudir d'una de les cuines més remarcables de la Mediterrània, ara amb projecció universal. Ho testimonien les «receptes magistrals» incloses en aquest llibre, obra de les grans estrelles de la cuina Santi Santamaria i Ferran Adrià. Un treball fet amb rigor, passió i amenitat, que convida a llegir el llibre com si fos un assaig o una novel·la, però que també ens empeny a saber per què mengem el que mengem i a gaudir de la cuina.

Sections

Gastronomy

More books by Jaume Fàbrega