Cesta de la compra

El gust d'un poble. Els plats més famosos de la cuina catalana

Autor Jaume Fàbrega

Editorial COSSETANIA EDICIONS

El gust d'un poble. Els plats més famosos de la cuina catalana
-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788495684912
  • ISBN10 8495684918
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 320
  • Año de Edición 2002
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Gastronomia

El gust d'un poble. Els plats més famosos de la cuina catalana

Autor Jaume Fàbrega

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dto.    18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Fàbrega i Colom, Jaume
Historiador, professor de Gastronomia a la UAB i consultor gastronòmic, ha estat definit com el primer escriptor gastronòmic de Catalunya. És autor de més de 30 llibres, entre els quals cal destacar la monumental enciclopèdia La cuina catalana i La cuina mediterrània, reconeguda internacionalment com la millor obra del seu gènere. 
Del mateix autor, Cossetània Edicions, ha publicat El llibre de la ratafia i Pa amb tomàquet. Les receptes més senzilles i saboroses de la Mediterrània. 
Aquest llibre, sens dubte, omple un autèntic buit dins la bibliografia culinària. Per primer cop, s'hi recullen i s'hi estudien els orígens, la formació (a l'època de Jacint Verdaguer i Antoni Gaudí) i la difusió dels plats més famosos de la cuina catalana, triats d'acord amb la seva popularitat i representativitat. De l'escalivada al trinxat, de l'arròs negre al suquet, de la fideuà a la paella, del fricandó al pa amb tomàquet, de la crema als bunyols, els plats més celebrats i deliciosos són explicats amb tota mena de detalls i, a la fi, en sabem l'origen exacte, les seves variants, la seva difusió i, fins i tot, la seva presència en altres cuines... Fins al punt que, llegint les documentades i memorables receptes, és impossible no posar-se a cuinar i no gaudir d'una de les cuines més remarcables de la Mediterrània, ara amb projecció universal. Ho testimonien les «receptes magistrals» incloses en aquest llibre, obra de les grans estrelles de la cuina Santi Santamaria i Ferran Adrià. Un treball fet amb rigor, passió i amenitat, que convida a llegir el llibre com si fos un assaig o una novel·la, però que també ens empeny a saber per què mengem el que mengem i a gaudir de la cuina.

Materias

Gastronomia

Más libros de Jaume Fàbrega