Shopping Cart

3000 años de cocina española

Autor Rosa Tovar

Editorial EDITORIAL ESPASA S.A

3000 años de cocina española
-5% disc.    19,90€
18,90€
Save 0,99€
  • Publisher EDITORIAL ESPASA S.A
  • ISBN13 9788467022988
  • ISBN10 8467022981
  • Type Book
  • Pages 433
  • Collection GASTRONOMIA
  • Published 2006
  • Language Spanish
  • Bookbinding Board

Sections

Gastronomy , Recipes

3000 años de cocina española

Autor Rosa Tovar

Editorial EDITORIAL ESPASA S.A

-5% disc.    19,90€
18,90€
Save 0,99€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.

Expert booksellers
Personal advice
Shipping in 24/48h
-5% discount on all books
Thank you for shopping
at real bookstores.
FREE pickup at Bookstore
Come and be amazed!

Book Details


Las 200 recetas de este libro nos permiten conocer un poco mejor las raíces históricas de aquellos platos que han alimentado a generaciones y generaciones de españoles y siguen haciéndolo. Este volumen, exquisitamente editado, es mucho más que un recetario. En él se ofrecen datos históricos que sitúan las recetas en su contexto, curiosidades sobre el origen de los platos y recetas tradicionales de nuestra cocina.
  • Publisher EDITORIAL ESPASA S.A
  • ISBN13 9788467022988
  • ISBN10 8467022981
  • Type Book
  • Pages 433
  • Collection GASTRONOMIA
  • Published 2006
  • Language Spanish
  • Bookbinding Board

Sections

Gastronomy , Recipes

More books by Rosa Tovar