Shopping Cart

La cuina del 1714. Història i receptes

La cuina del 1714. Història i receptes
19,80€ -5% disc.
18,81€
Save 0,99€
  • Publisher VIENA
  • ISBN13 9788483308011
  • ISBN10 8483308010
  • Type Book
  • Pages 216
  • Collection MilFulls #
  • Published 2000
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

La cuina del 1714. Història i receptes

-5% disc.    19,80€
18,81€
Save 0,99€
Expert booksellers
Personal advice
Receive it in 24 hours
-5% discount on all books
Thank you for shopping
at real bookstores.
FREE pickup at Bookstore
Come and be amazed!

Book Details

Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el poble ras? Potser us sorprendrà saber que, tres-cents anys enrere, ja hi havia algunes de les elaboracions bàsiques de la cuina catalana actual: l’allioli i el sofregit, la picada i la samfaina, l’escudella i els macarrons.
  • Publisher VIENA
  • ISBN13 9788483308011
  • ISBN10 8483308010
  • Type Book
  • Pages 216
  • Collection MilFulls #
  • Published 2000
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic
La cuina del 1714. Història i receptes
19,80€ 18,81€