Shopping Cart

La mejor cocina de la isla de Menorca

Autor Josep Borràs / Damià Borràs

Editorial EDICIONES INVISIBLES

La mejor cocina de la isla de Menorca
-5% disc.    18,00€
17,10€
Save 0,90€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDICIONES INVISIBLES
  • ISBN13 9788412100068
  • ISBN10 8412100069
  • Type Book
  • Pages 176
  • Collection MILHOJAS
  • Published 2021
  • Language Spanish
  • Bookbinding Rustic

La mejor cocina de la isla de Menorca

Autor Josep Borràs / Damià Borràs

Editorial EDICIONES INVISIBLES

-5% disc.    18,00€
17,10€
Save 0,90€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Biografía del autor
Josep Borràs (Maó, 1931) aprendió el oficio de cocinero en el Hotel Sevilla, de Ciutadella, bajo la maestría de su madre, y durante cuarenta años fue el chef del restaurante Rocamar de Maó. Se jubiló en 1995, pero ha seguido muy vinculado al mundo de la gastronomía de su tierra. Damià Borràs (Maó, 1957) es autor de un poemario y dos novelas, y traductor de clásicos como Carlo Goldoni, Boris Vian o Jean Genet, tarea que ha compaginado con la divulgación del patrimonio culinario menorquín.

More books by Josep Borràs, Damià Borràs