Shopping Cart

¿Las algas Se Comen? Un Periplo por La Biología, La Historia, Las Curiosidades y La Gastronomía

Autor José Lucas Pérez Lloréns / Ignacio Hernández Carrero / Juan José Vergara Oñate / Fernando Brun Murillo

Editorial UNIVERSIDAD DE CÁDIZ

¿Las algas Se Comen? Un Periplo por La Biología, La Historia, Las Curiosidades y La Gastronomía
-5% disc.    25,00€
23,75€
Save 1,25€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher UNIVERSIDAD DE CÁDIZ
  • ISBN13 9788498285673
  • ISBN10 8498285674
  • Type Book
  • Pages 336
  • Collection CIENCIAS BIOMEDICAS
  • Published 2016
  • Language Spanish
  • Bookbinding Rustic

¿Las algas Se Comen? Un Periplo por La Biología, La Historia, Las Curiosidades y La Gastronomía

Autor José Lucas Pérez Lloréns / Ignacio Hernández Carrero / Juan José Vergara Oñate / Fernando Brun Murillo

Editorial UNIVERSIDAD DE CÁDIZ

-5% disc.    25,00€
23,75€
Save 1,25€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

El uso de las algas en la alimentación es el tema principal de esta obra. Abarca cuestiones básicas de biología y ecología, aspectos históricos del consumo,nutricionales, formas de comercialización... y recetas que tienen a las algas como ingrediente fundamental.