Cesta de la compra

Les nous, com preparar-les 12 vegades

Autor Glòria Baliu

Editorial SD·EDICIONS

Les nous, com preparar-les 12 vegades
-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788412171792
  • ISBN10 8412171799
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 20
  • Colección Productes de mercat #
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Les nous, com preparar-les 12 vegades

Autor Glòria Baliu

Editorial SD·EDICIONS

-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Biografía del autor
Glòria Baliu té més de trenta títols publicats, d’entre els quals destaquen La cuina d’avui, que ha superat les vint-i-cinc edicions des que va aparèixer el 1967, i La cuina ràpida, publicat fa més de vint-i-cinc anys. El seu darrer llibre, El cava a la cuina, publicat a la nostra editorial, ha estat guardonat com a millor llibre del món, en l’apartat de cuina amb vins, al Gourmand World Cookbook Awards 2008. A més de ser coordinadora d’aquesta col·lecció de llibres de cuina, sovint és convidada a fer cursos i conferències sobre gastronomia.

Materias

Recetarios

Más libros de Glòria Baliu