La pilota, a l'olla
Editorial ENCICLOPÈDIA CATALANA
España peninsular
El Fermí Puig és un gran cuiner. I sap que un bon plat no és res sense una taula plena de persones estimades que el puguin degustar. Aquest llibre és com anar a cal Fermí: bones receptes, bona gent i grans converses on són presents els enyorats...
Leer más...- Editorial ENCICLOPÈDIA CATALANA
- ISBN13 9788441232068
- ISBN10 8441232067
- Tipo LIBRO
- Páginas 152
- Año de Edición 2019
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
- Rango Edad de lectura, años Desde 18
Materias
Cocina De AutorLa pilota, a l'olla
Editorial ENCICLOPÈDIA CATALANA
El Fermí Puig és un gran cuiner. I sap que un bon plat no és res sense una taula plena de persones estimades que el puguin degustar. Aquest llibre és com anar a cal Fermí: bones receptes, bona gent i grans converses on són presents els enyorats...
España peninsular
Detalles del libro
El Fermí Puig és un gran cuiner. I sap que un bon plat no és res sense una taula plena de persones estimades que el puguin degustar. Aquest llibre és com anar a cal Fermí: bones receptes, bona gent i grans converses on són presents els enyorats. Receptes de la secció «La pilota, a l'olla» del programa El món a Rac1 i textos de:
Fermí Puig (pròleg), José Antich, Albert Arbós, Jordi Basté, Tatxo Benet, Ramon Besa, Joan Besson, Jordi Bosch, Pilar Calvo, Màrius Carol, Santi Carreras, Miguel Dalmau, Pepe Gil-Vernet, Jordi Juan, Lluís Lainz, Lu Martín, Sergi Pàmies, Joan Patsy, Albert Perrín, Pere Pineda, Frederic Porta, Imma Puig, Eduard Pujol, Miguel Rico, Jaume Roures, Arturo San Agustín, Carles Sans, Santiago Segurola, Bernat Soler, Ricard Torquemada, Ferran Torrent, Xavi Torres, Lluís Torres Garriga, Joan Vallès, Joan Vehils i Olga Viza.
Amb fotos de Joan Llenas.
La pilota, a l'olla recull l'esperit de les converses de l'espai de ràdio que Fermí Puig té a RAC1.