Les millors receptes de Carles Gaig
Editorial COLUMNA
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
- Editorial COLUMNA
- ISBN13 9788466431712
- ISBN10 8466431713
- Tipo LIBRO
- Páginas 224
- Año de Edición 2024
- Idioma Catalán
- Encuadernación Cartone
Materias
Cocina EspañolaLes millors receptes de Carles Gaig
Editorial COLUMNA
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Detalles del libro
En Carles Gaig, una de les grans figures de la cuina, mai s’havia decidit a fer un llibre. Perprimera vegada, obre les portes de casa seva i ens mostra els secrets dels seus plats deliciosos.Amb un repàs dels seus orígens, de com el llegat de l’àvia i la mare l’han fet ser el cuiner que
és, ens explica les seves peripècies i per què cuina com cuina. El llibre és un receptari espec-tacular de plats deliciosos pensats i explicats per poder fer a casa fàcilment, dividits segons
la temporada per poder aprofitar al màxim els productes de cada estació i viure i cuinar ambfilosofia km 0. No hi podien faltar els seus plats estrella, que inclouen clàssics com l’escudellade Nadal, el Caneló Gaig amb crema de tòfona, els macarrons cardenal o el fricandó. Clàssicsde la cuina catalana que seran les delícies de tota la família.