Shopping Cart

Les millors receptes de Carles Gaig

Autor Carles Gaig

Editorial COLUMNA

Les millors receptes de Carles Gaig
-5% disc.    22,90€
21,76€
Save 1,15€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
  • Publisher COLUMNA
  • ISBN13 9788466431712
  • ISBN10 8466431713
  • Type BOOK
  • Pages 224
  • Published 2024
  • Language Catalan
  • Bookbinding Board

Les millors receptes de Carles Gaig

Autor Carles Gaig

Editorial COLUMNA

-5% disc.    22,90€
21,76€
Save 1,15€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain

Book details

En Carles Gaig, una de les grans figures de la cuina, mai s’havia decidit a fer un llibre. Perprimera vegada, obre les portes de casa seva i ens mostra els secrets dels seus plats deliciosos.Amb un repàs dels seus orígens, de com el llegat de l’àvia i la mare l’han fet ser el cuiner que
és, ens explica les seves peripècies i per què cuina com cuina. El llibre és un receptari espec-tacular de plats deliciosos pensats i explicats per poder fer a casa fàcilment, dividits segons
la temporada per poder aprofitar al màxim els productes de cada estació i viure i cuinar ambfilosofia km 0. No hi podien faltar els seus plats estrella, que inclouen clàssics com l’escudellade Nadal, el Caneló Gaig amb crema de tòfona, els macarrons cardenal o el fricandó. Clàssicsde la cuina catalana que seran les delícies de tota la família.

More books by Joan Roca (Can Roca), Josep, Jordi , Carme Ruscalleda, Raül Balam Ruscalleda, Xavier Pellicer, Quim Hernández, Paco Pérez, Ramón Freixa, Carles Abellán, Joan Bosch, Nandu Jubany, Ada Parellada, Fina Puigdevall, Pere Planagumà, Jaume Subirós, Carles Gaig, Oriol Rovira