Cesta de la compra

Tastets. 122 propostes per fer un bon aperitiu

Autor Pep Nogué i Puigvert

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Tastets. 122 propostes per fer un bon aperitiu
-5% dto.    9,95€
9,46€
Ahorra 0,50€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490340011
  • ISBN10 8490340013
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 254
  • Colección Portàtil
  • Año de Edición 2012
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Tastets. 122 propostes per fer un bon aperitiu

Autor Pep Nogué i Puigvert

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dto.    9,95€
9,46€
Ahorra 0,50€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Sovint quan tenim convidats a casa i els volem fer gaudir d'un àpat de festa, ens espera un gran rebombori de plats, coberts, cadires, mantells, copes, etc. I sempre s'acaba amb el mateix, sobretot entre els amics més joves, amb aquell típic aperitiu de patates de bossa (tot i que n'hi ha algunes de molt bones), les olives farcides d'anxova, les barres de surimi amb salsa rosa de pot, les escopinyes de llauna, els llagostins bullits i congelats, i plats d'embotit de qualitat ínfima. Però també podeu fer gaudir els comensals dels vostres dots gastronòmics amb un xic de temps, una bona preparació i sobretot or¬ganització en l'execució dels tastets. Snaks acabats de fer, culleres amb mil i un sabors, sopes fredes i ca¬lentes, carpaccios clàssics o agosarats, pans de to¬tes menes, amanides de tots els racons, formatges de tot el món, aperitius amb fetge gras que es fonen a la boca, enfilats que ens obren la gana, fregits ben sa-ludables, cassoles de sabors concentrats i postres sensacionals.