Shopping Cart

Bacalao. Curso de Cocina

Autor Benoït Witz

Editorial HERMANN BLUME EDICIONES

Bacalao. Curso de Cocina
-5% disc.    4,95€
4,70€
Save 0,25€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher HERMANN BLUME EDICIONES
  • ISBN13 9788496669604
  • ISBN10 8496669602
  • Type Book
  • Pages 72
  • Collection COCINA
  • Published 2010
  • Language Spanish

Sections

Recipes

Bacalao. Curso de Cocina

Autor Benoït Witz

Editorial HERMANN BLUME EDICIONES

-5% disc.    4,95€
4,70€
Save 0,25€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

De la mano de un prestigioso cocinero, el lector se iniciará en los distintos modos de preparar el bacalao fresco, un producto cada vez más presente en los mercados españoles. En recetas acompañadas por detalladas fotografías paso a paso, asequibles para cualquier aficionado a la cocina con independencia de su conocimiento práctico, se enseñan desde los secretos de un buen marinado hasta la realización de una suculenta brandada, sin olvidarse de técnicas como el confitado o la plancha, y de acompañamientos como las judías blancas, las verduras o los cítricos.

Sections

Recipes

More books by Benoït Witz