Shopping Cart

El renaixement de la tonyina roja

Autor Salvador Garcia-Arbós / Francesc Guillamet

Editorial LUNWERG EDITORES, S.A.

El renaixement de la tonyina roja
-5% disc.    24,50€
23,28€
Save 1,23€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher LUNWERG EDITORES, S.A.
  • ISBN13 9788415888390
  • ISBN10 8415888392
  • Type BOOK
  • Pages 172
  • Collection GENERAL #
  • Published 2013
  • Language Spanish
  • Bookbinding Board

El renaixement de la tonyina roja

Autor Salvador Garcia-Arbós / Francesc Guillamet

Editorial LUNWERG EDITORES, S.A.

-5% disc.    24,50€
23,28€
Save 1,23€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book details

En els mars i oceans d'arreu del món, s'hi pesquen una desena d'espècies de peix que passen per tonyina. Una, només una, és tonyina-tonyina: Thunnus-Thynnus. Només aquesta és la saborosa tonyina roja. 
La tonyina roja, joia gastronòmica de primer nivell, venerada al Japó i molt ben documentada a la Mediterrània des de la Grècia Clàssica, ha estat present en l'alimentació mediterrània des de temps immemorials: fresca o en conserva, seca com un pernil, en salmorra, en oli o en escabetx, guisada a la brasa o crua ... 
Aquest llibre ens explica la seva història i la dels seus pescadors i comerciants, la seva cuina de sempre i també la d'avantguarda, de la mà de grans cuiners com Joan Roca, Andoni Luis Aduriz, Paco Roncero ...