Cesta de la compra

Cuina! O barbàrie

Autor Maria Nicolau i Rocabayera

Editorial ARA LLIBRES

Cuina! O barbàrie
-5% dto.    24,90€
23,65€
Ahorra 1,24€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial ARA LLIBRES
  • ISBN13 9788418928291
  • ISBN10 8418928298
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 272
  • Año de Edición 2022
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone
  • Audiencia General / "Trade"

Cuina! O barbàrie

Autor Maria Nicolau i Rocabayera

Editorial ARA LLIBRES

-5% dto.    24,90€
23,65€
Ahorra 1,24€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

«Ens fa tanta mandra fer el sopar que amb la quantitat suficient de sucre seríem capaços de menjar-nos una caca de gos, trobar-la bona, i defensar-ho davant de qui fos. No sou bèsties, cuineu!»
Cuinar no és obeir unes instruccions, ni sotmetre?ns a una llista d?ingredients, ni planificar minuciosament la compra del supermercat. Ben al contrari, cuinar és tot allò que passa als marges d?una recepta: és improvisar, arriscar, decidir. Cuinar és, en definitiva, atrevir-nos a ser lliures. Contra l?extinció d?aquest atreviment, contra el síndrome del no-tinc-temps i la barbàrie d?una societat que menja però no cuina, aquest llibre ens urgeix a recuperar el sentit de l?acte més primigeni de la vida: alimentar-nos.
Entusiasta, inconformista i hilarant, Maria Nicolau ens obre les portes a una cuina rica, sostenible, apassionada i, sobretot, coherent. Una cuina explicada a través de la història i la ciència, la natura i la tecnologia, els episodis col·lectius i la vivència íntima. Per què l?olla és l?invent primordial de la civilització? Què ho fa que els pastissos s?inflin al forn? Com és que només comprem salmó i lluç, tenint el Mediterrani ple d?altres varietats de peix? En aquest llibre, molt més que receptes, trobareu una cuina que respon a la necessitat de subsistir, però també al goig de compartir, i que ens recorda que nosaltres som els últims responsables de la manera com vivim.
(La Garriga, 1982) és cuinera d?ofici i per vocació. Durant més de vint anys ha treballat en nombrosos restaurants a Catalunya, Espanya i França. Actualment viu a Vilanova de Sau, Osona, on condueix el restaurant de cuina catalana El Ferrer de Tall. La podeu sentir al Matí de Catalunya Ràdio i la podeu trobar fent soroll a les xarxes i en diferents programes de televisió. Sobretot, la Maria és una entusiasta: perquè li apassiona el que fa i perquè no troba distinció entre allò que és i allò a què es dedica.