Cesta de la compra

Història de la cuina catalana i occitana. Volum VI. L'aviram · El conill · La caça

Autor Vicent Marqués / Montse Mayol

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Història de la cuina catalana i occitana. Volum VI.  L'aviram · El conill · La caça
-5% dto.    35,00€
33,25€
Ahorra 1,75€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788412730821
  • ISBN10 8412730828
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 904
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone
  • Audiencia General / "Trade"

Història de la cuina catalana i occitana. Volum VI. L'aviram · El conill · La caça

Autor Vicent Marqués / Montse Mayol

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

-5% dto.    35,00€
33,25€
Ahorra 1,75€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d?aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l?existència d?una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d?aquesta cuina. En aquest sisè volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes d?aviram, de conill i de caça. Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d?uns plats que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. 

«Això és una obra d?art», Ferran Adrià «Una obra magna», Xavier Graset 

«Aquest és un llibre molt important i el començament d?una sèrie molt important», Colman Andrews