Expertas libreras
Asesoramiento personal
El gust d'un poble. Els plats més famosos de la cuina catalana
Editorial COSSETANIA EDICIONS
-5% dto. 18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788495684912
- ISBN10 8495684918
- Tipo Libro
- Páginas 320
- Año de Edición 2002
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
El gust d'un poble. Els plats més famosos de la cuina catalana
Editorial COSSETANIA EDICIONS
-5% dto. 18,00€
17,10€
Ahorra 0,90€
No disponible online,
pero nuestras libreras pueden consultar su disponibilidad para darte un estimado de cuándo podríamos tenerlo listo para ti.
Envíos en 24/48h
-5% dto en todos los libros
-5% dto en todos los libros
Gracias por comprar
en librerías reales.
en librerías reales.
Recogida GRATUITA en Librería
¡Ven y déjate sorprender!
¡Ven y déjate sorprender!
Detalles del libro
Fàbrega i Colom, JaumeHistoriador, professor de Gastronomia a la UAB i consultor gastronòmic, ha estat definit com el primer escriptor gastronòmic de Catalunya. És autor de més de 30 llibres, entre els quals cal destacar la monumental enciclopèdia La cuina catalana i La cuina mediterrània, reconeguda internacionalment com la millor obra del seu gènere.
Del mateix autor, Cossetània Edicions, ha publicat El llibre de la ratafia i Pa amb tomàquet. Les receptes més senzilles i saboroses de la Mediterrània.
Aquest llibre, sens dubte, omple un autèntic buit dins la bibliografia culinària. Per primer cop, s'hi recullen i s'hi estudien els orígens, la formació (a l'època de Jacint Verdaguer i Antoni Gaudí) i la difusió dels plats més famosos de la cuina catalana, triats d'acord amb la seva popularitat i representativitat. De l'escalivada al trinxat, de l'arròs negre al suquet, de la fideuà a la paella, del fricandó al pa amb tomàquet, de la crema als bunyols, els plats més celebrats i deliciosos són explicats amb tota mena de detalls i, a la fi, en sabem l'origen exacte, les seves variants, la seva difusió i, fins i tot, la seva presència en altres cuines... Fins al punt que, llegint les documentades i memorables receptes, és impossible no posar-se a cuinar i no gaudir d'una de les cuines més remarcables de la Mediterrània, ara amb projecció universal. Ho testimonien les «receptes magistrals» incloses en aquest llibre, obra de les grans estrelles de la cuina Santi Santamaria i Ferran Adrià. Un treball fet amb rigor, passió i amenitat, que convida a llegir el llibre com si fos un assaig o una novel·la, però que també ens empeny a saber per què mengem el que mengem i a gaudir de la cuina.
- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788495684912
- ISBN10 8495684918
- Tipo Libro
- Páginas 320
- Año de Edición 2002
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Más libros de Jaume Fàbrega
17,10€
18,00€
Disponible online
16,15€
17,00€
Disponible online
14,44€
15,20€
Disponible online
23,28€
24,50€
Consulte disponibilidad
33,25€
35,00€
Consulte disponibilidad
15,68€
16,50€
Disponible online
27,55€
29,00€
Consulte disponibilidad
14,16€
14,90€
Consulte disponibilidad
19,00€
20,00€
Disponible online