Shopping Cart

Cocina molecular y fusión

Autor Carmen Fernández

Editorial EDITORIAL LIBSA

Cocina molecular y fusión
-5% disc.    11,95€
11,35€
Save 0,60€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDITORIAL LIBSA
  • ISBN13 9788466230698
  • ISBN10 8466230696
  • Type BOOK
  • Pages 128
  • Collection ESPECIAL
  • Published 2014
  • Language Spanish

Subjects

Recipes

Cocina molecular y fusión

Autor Carmen Fernández

Editorial EDITORIAL LIBSA

-5% disc.    11,95€
11,35€
Save 0,60€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book details

La Cocina molecular es el producto de una innovación gastronómica que convierte cada receta en una experiencia casi de laboratorio, cambiando las texturas conocidas hasta ahora y potenciando al máximo todos los sabores. Con los procesos de cocinado generales, útiles consejos, trucos e ideas, y sobre todo, con una extensa variedad de recetas paso a paso, el lector se convierte en un chef de vanguardia con la cocina molecular en casa.

Subjects

Recipes

More books by Carmen Fernández