Història de la cuina catalana i occitana. Volum 2. Les olles i les verdures

30,00

Sin impuestos: 28,85

Autor/es
Marqués, Vicent
ISBN13
9788494928178
ISBN10
8494928171
Tipo
LIBRO
Páginas
919
Año de Edición
2019
Idioma
catalán
Encuadernación
Cartone
Editorial:
EDICIONS SIDILLà
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d?aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l?existència d?una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d?aquesta cuina. En aquest segon volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes d?olles i de verdures que ens expliquen, no només com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d?uns plats i d?unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània.


«Això és una obra d?art», Ferran Adrià
«Una obra magna», Xavier Graset
«Aquest és un llibre molt important i el començament d?una sèrie molt important», Colman Andrews

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es