Cesta de la compra

La cuina dels castells

Autor Josep M. Morell i Bitrià

Editorial PAGÈS EDITORS

La cuina dels castells
-5% dto.    14,00€
13,30€
Ahorra 0,70€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788499750736
  • ISBN10 8499750737
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 136
  • Colección Vària Cuina #8
  • Año de Edición 2011
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

La cuina dels castells

Autor Josep M. Morell i Bitrià

Editorial PAGÈS EDITORS

-5% dto.    14,00€
13,30€
Ahorra 0,70€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Aquest llibre és un receptari de plats bastant antics molts d?ells són de la cuina medieval i, per tant, l'autor ha procurat restaurar-los, per tal que es puguin cuinar a casa sense cap dificultat. Hi trobareu plats amb aliments autòctons: en aquella època pràcticament tot circulava entre el pa, l?ordi, el blat, les cebes, els alls, les arengades, el bacallà salat, les carbasses, la farina o la cansalada. Feu un bon ús d?aquest receptari, i no deixeu de recordar als més petits de la casa que la cuina és una part fonamental de la cultura dels pobles. Inclou entrants, segons plats, peixos, carns i llaminadures


Materias

Recetarios

Más libros de Josep M. Morell i Bitrià