La cuina del porc
Editorial PAGÈS EDITORS
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial PAGÈS EDITORS
- ISBN13 9788479357528
- ISBN10 8479357525
- Tipo LIBRO
- Páginas 160
- Colección Catxipanda #
- Año de Edición 2000
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
GastronomiaLa cuina del porc
Editorial PAGÈS EDITORS
-5% dto. 11,00€
10,45€
Ahorra 0,55€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
La cuina del porc aplega un centenar de receptes amb la carn del porc com a principal ingredient. D'aquest nou treball del xef Morell, l'escriptor Josep Vallverdú diu al pròleg: "Xopat de la tradició rural més densa, tafaner i estudiós de les cuines d'Europa, amb una especial atenció al millor de la francesa, hom pot rastrejar en els seus plats la solemne flaire de les cassoles saboroses de l'interior, de la muntanya mitjana i del pla".
Materias
GastronomiaMás libros de Josep M. Morell i Bitrià
11,40€
12,00€
Consulte disponibilidad
10,45€
11,00€
Consulte disponibilidad
10,45€
11,00€
Consulte disponibilidad
10,45€
11,00€
Consulte disponibilidad
19,00€
20,00€
Consulte disponibilidad
13,30€
14,00€
Consulte disponibilidad
13,30€
14,00€
Consulte disponibilidad
10,45€
11,00€
Consulte disponibilidad